Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüplerinde eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinlikler devam ediyor. Etkinler kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Bilgi Evi’nde Kur’an-ı Kerim günü tertip edilirken, Atatürk Mahallesi Bilgi Evi’nde yer alan Çocuk Kulübünde ise Palyaço etkinliği düzenlendi.
Çayırova Belediyesi Çocuk Kulüpleri, geleceğe imzalarını atacak olan çocukları hayata hazırlamaya devam ediyor. Uzman eğitimci kadrosu, yarının büyükleri olan miniklere birbirinden farklı ve özel etkinlikler sunuyor. Çocuklar bu etkinliklerle doyasıya eğlenirken diğer yandan hayatı erken tanıma şansı yakalıyor.
Etkinler kapsamında Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içerisinde yer alan Çocuk Kulübünde Kur’an-ı Kerim günü düzenlendi. Üstün başarı ve gayretleri sonucunda çocuk kulübü öğrencilerinden Hiranur, Hamza, Mustafa, Emre ve Kerem’in Kur’an-Kerim’e geçmesinin sevinci yaşandı. Kur’an a geçen öğrencilerin mutluluğuna aileleri ve sınıf arkadaşları eşlik etti. Programda öğrenciler dualar okudu ve kendileri için hazırlanan pastayı arkadaşlarıyla paylaşarak bu özel günlerini unutmamak üzere anılarına ekledi.
Atatürk Mahallesi Çocuk Kulübünde ise minikler palyaço etkinliği ile doyasıya eğlendi. Öğretmenleri tarafından yüzleri boyanan öğrenciler palyaço kostümü giydi. Bir süreliğine palyaço kostümleriyle dans eden öğrenciler hem eğlendi hem de eğlendirdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Çocuk kulüplerinde eğitici ve eğlenceli etkinlikler devam ediyor
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
İhtiyaç sahipleri Sevince Mağazası’ndan giyinecek
2
Kocaeli'de Gözlerinize İnanacaksınız!
3
Başkan Şayir’den Berat Kandili mesajı
4
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ PROJEYİ GENÇLERLE BİRLİKTE...
5
“Çanakkale Zaferi şanlı bir destandır”
6
ZAFERİN YILDÖNÜMÜNDE SPORCULARI ÇANAKKALEYE BÜYÜKGÖZ...
7
GEBZE'DE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI
8
Büyükgöz’den öğrencilere hediye spor malzemeleri
9
Gebze’de Online İMAR YÖNETİM SİSTEMİ Başladı
10
BAŞKAN BÜYÜKGÖZ FARKINDALIK İÇİN ÖZEL ÇOCUKLARLA...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER